sâmbătă, 15 octombrie 2011

Program de afiliere Ladys

Daca esti inscrisa ca reprezentant Ladys cosmetice si recomanzi magazinul si altor persoane castigi  minim 10% din valoarea comenzilor primite de la afiliatii tai. Vei castiga de fiecare data cand acestia cumpara produsele Ladys.





Care sunt beneficiile programului de afiliere Lady's?

Exista 5 nivele de recompensare pentru activitatea afiliatului:



  • Nivel 1- 10%
  • Nivel 2- 5%
  • Nivel 3- 2.5%
  • Nivel 4- 1.25%
  • Nivel 5- 0.63%

Daca veti aduce un client nou, veti acumula puncte de loialitate care echivaleaza cu 10% din cumparaturile noului client (nivel 1). Daca acest client de la nivel 1 aduce la rândul sau un client nou, dvs. veti primi 5% din cumparaturile facute de acest client nou (nivel 2). Acelasi principiu se aplica pana la nivelul 5.

Ce poti face cu acest bonus?

Acest bonus il puteti folosi pentru a plati cumparaturile dvs..Daca valoarea bonusului este mai mare decat comanda,atunci cumperi gratuit si restul bonusului ramane in contul dvs pana la comanda viitoare.

Daca vreti sa il folossiti pentru a reduce/acoperi valoarea unei comenzi trebuie sa bifezi optiunea : “vreau sa primesc reduceri la urmatoarea comanda” din contul tau de client.

Daca esti persoana juridica sau PFA, pe baza unui contract poti alege sati se vireze  in contul bancar valoarea bonusului incasat cand acesta depaseste 100 lei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu